
بهترین روش کاشت مو در ایران و جهان ؟ کاشت مو طبیعی چه عوارضی دارد ؟ بهترین کلینیک برای کاشت و پیوند مو در تهران ؟ هزینه و قیمت کاشت مو fut + fit + sut با ما همراه باشید تا به بهترین جواب برسید .
روزانه دلایل مختلفی سلامتی پوست و موی افراد را تهدید می کنند از این رو مشکلاتی مانند ریزش مو به یک معضل تبدیل شده است. روش های مختلفی برای پیشگیری و درمان این مشکل وجود دارد که اکثر آن ها نتیجه مطلوبی ندارند و حتی در مواقعی باعث آسیب بیشتر به مو می شوند. کاشت مو جز بهترین روش ها برای داشتن مو هایی طبیعی و پرپشت می باشد که برخی از افراد می توانند از این روش استفاده کنند. ما در این مقاله می خواهیم شما را با کاشت مو و روش های انجام آن آشنا کنیم.
روشهای کاشت مو در ایران
کاشت مو بهترین راه برای داشتن مو هایی پرپشت و زیبا برای افرادی می باشد که به هر دلیلی دچار ریزش مو شده اند و یا قسمتی از موی خود را از دست داده اند. این روش کاملاً غیرتهاجمی می باشد که کمترین ریسک را دارد همچنین می توان گفت این روش حدوداً هیچ عوارضی ندارد. از جمله عواملی که در کاشت مو اهمیت دارد عبارت اند از:
- افراد چه نوع بانک مویی داشته باشند.
- در اثر چه بیماری موهای خود را از دست بدهند.
- افراد از نظر سلامت چگونه هستند.
- چه میزان طاسی دارند.
کاشت مو به روش های مختلفی انجام می شود که در ادامه به بهترین روش کاشت مو و مزایا و معایب آن ها اشاره می کنیم.
کاشت مو به روش FUT
یکی از قدیمی ترین روش های کاشت مو روش FUT می باشد. در این روش ابتدا پزشک قسمتی از پوست سر یا بالای گوش فرد را برداشت می کند و فولیکول های مورد نیاز را از آن خارج می کند و به محل مورد نظر انتقال می دهد به همین دلیل در پشت سر یا پست گوش زخمی ایجاد می شود. می توان گفت این روش از ابتدایی ترین روش های کاشت مو می باشد که در آن زمان رقیب چندانی نداشت.
مزایای کاشت مو به روش FUT
- این روش نیاز به هزینه زیادی ندارد.
- زمان زیادی برای کاشت مو با این روش مورد نیاز نمی باشد می توان گفت جراحی حدود یک روز طول می کشد.
- در این روش برخلاف روش های دیگر نیازی نیست افراد کل موهای خود را بتراشند.
- این روش در زمان کمی انجام می شود به همین دلیل فولیکول ها آسیب نمی بینند.
- نتیجه کاشت مو به این روش دائمی می باشد زیرا از فولیکول های کاملاً سالم قوی استفاده می شود.
- در این روش احتمال نتیجه گرفتن بسیار بالا است زیرا از قوی ترین فولیکول ها استفاده می شود.
معایب کاشت مو به روش FUT
- بزرگ ترین بدی که این عمل دارد تهاجمی بودن آن می باشد. زخم ایجاد شده در بانک مو می تواند عوارضی در پی داشته باشد.
- زمان بهبودی کاشت مو به روش FUT نستا طولانی می باشد زیرا زخمی که ایجاد می شود بزرگ می باشد و نیاز به مراقبت های زیادی دارد تا کاملاً بهبود یابد.
کسانی که پوست سر سفتی دارند یا پوستشان انعطافپذیری مناسبی ندارد نمیتوانند با روش FUT مو بکارند. همچنین در متقاضیان جوان، افراد ورزشکار و افراد با سابقهی ایجاد زخمها گوشتی بهتر است از روش FUT استفاده نشود. - افراد بعد از کاشت مو به روش FUT نمی توانند ورزش های سنگین انجام دهند چون ممکن است زخم ایجاد شده در پشت سر یا گوش ان ها دردسر ساز شود.
کاشت مو به روش FIT
بهترین روش کاشت مو روش FIT می باشد. در این روش برخلاف روش FUT فولیکول ها واحدی از بانک مو برداشته و در قسمت مورد نظر کاشته می شوند. با توجه به این که در روش FUT فولیکول ها نواری برداشته و کاشته می شدند به همین دلیل نمی شد از این روش برای همه افراد استفاده کرد. از این رو روش FIT یا همان FUE به وجود آمد.
از جمله معایبی که کاشت مو به روش FUT داشت این بود که برای تعداد بسیاری از متقاضیان قابل انجام نبود یا به زحمتش نمیارزید. مثلاً کسانی که سابقهی ایجاد زخمهای گوشتی داشتند، نمیتوانستند با روش FUT مو بکارند. چون زخم نواریشان بدشکل شده و شکل سرشان را بدریخت میکرد. یا مثلاً کسانی که طاسیهای کوچک و محدودی داشتند، باید درد و زحمت بسیاری را تحمل میکردند تا مو بکارند.
همچنین FUT برداشت نواری پوست بود. برای برداشت این نوار باید برشی با عمق متوسط در پوست ایجاد شود؛ زیرا فولیکولهای مو در لایههای میانی پوست قرار دارند. بعد از جدا کردن نوار پوستی، جراح پوست بخشهای بالا و پایین نوار را به هم بخیه میزند. پس برداشت نواری با خونریزی، بخیه و نهایتاً دشواریهای بعد از عمل همراه است برای رفع این مشکلات روش دیگری به نام FIT به وجود آمد.
روش FIT چگونه می تواند مشکلاتی که در روش FUT بود را حل کند؟
همان طور که گفتیم در روش FIT برخلاف FUT فولیکول ها به صورت واحدی خارج می شود و به قسمت مورد نظر منتقل می شوند. در این روش در محل بانک مو برش بزرگی ایجاد نمی شود بلکه با استفاده از ابزار های پیشرفته سوراخ های میکروسکوپی بر روی سر ایجاد می کنند. این روش کاملاً روش غیرتهاجمی می باشد که هیچگونه خون ریزی و بخیه ای ندارد.
مزایای کاشت مو به روش FIT
- این روش کاملاً غیرتهاجمی می باشد و هیچ گونه زخم و بخیه ای ایجاد نمی شود.
- از این روش افرادی که پوست ضخیم و انعطاف پذیری کمی نیز دارند می توانند استفاده کنند.
- افراد می توانند بعد از کاشت مو فعالیت های بدنی و ورزشی داشته باشند.
- در این روش از همه قسمت های بدن حتی با موهای نازک تر نیز می توان به عنوان بانک مو استفاده کرد.
معایب کاشت مو به روش FIT
- این روش به دقت و مهارت زیادی نیاز دارد به همین دلیل جراحان باتجربه و ماهر فقط می توانند از این روش برای کاشت مو استفاده کنند.
- این روش نیاز به زمان زیادی دارد زیرا مراحل ایجاد کردن سوراخ های ریز در بدن و انتقال فولیکول بسیار زمان بر می باشد.
- با توجه به این که زمان زیادی برای استخراج و انتقال فولیکول ها مورد نیاز می باشد احتمال آسیب رسیدن به آن ها بسیار زیاد می باشد.
- همانطور که گفتیم در روش FIT برداشت و استخراج فولیکولها به شکل واحدی انجام میشود؛ یعنی جراح برای استخراج مثلاً ۱۰۰۰ فولیکول باید ۱۰۰۰ سوراخ کوچک روی پوست شما ایجاد کند و هر بار فولیکولها را با دقت بالایی بیرون بکشد. این کار در روش FUT سادهتر است چون زیر میکروسکوپ و در خارج از بدن انجام میشود؛ اما در FIT جراح مستقیم روی پوست سر شما کار میکند.
- موهای سر حتماً باید تراشیده شوند.
- اگر بخواهیم این روش را با روش FUT مقایسه کنیم به این نتیجه می رسیم که نتیجه کار در روش FUT مطلوب تر و مناسب تر می باشد.
کاشت مو به روش SUT
از دیگر روش های کاشت مو روش SUT می باشد. می توان گفت این روش تا حدود زیادی شباهت زیادی به روش FIT دارد با این تفاوت که سرعت کار در این روش بالاتر می باشد. در این روش گرافت ها با استفاده از دستگاه خودکار استخراج می شوند.
مزایای کاشت مو به روش SUT
- بهتر است بدانید با توجه به این که این روش شباهت زیادی به روش FIT دارد مزایای و معایب این روش نیز همانند مزایا و معایب FIT می باشد. ولی برخی از معایب روش FIT در این روش برطرف شده است.
- در این روش از دستگاه خودکار استفاده می شود به همین دلیل سرعت انجام کار بالا می باشد.
- با توجه به بالا بودن سرعت کار نسبت به روش FIT آسیب کمتری به گرافت ها وارد می شود و نتیجه کار نسبتاً مطلوب می شود.
معایب کاشت مو به روش SUT
- هزینه این روش نسبتاً بالا می باشد.
- اگر جراح تجربه و مهارت کافی نداشته باشد ممکن است آسیب زیادی به گرافت ها وارد شود.
روش Micro FIT
جدید ترین روش کاشت مو روش Micro FIT می باشد. در این روش مانند روش FIT فولیکول ها را واحدی برداشت می کنند و به روش واحدی نیز کاشت می کنند با این تفاوت که پیشرفته تر از روش های دیگر می باشد. در این روش از دستگاه های بسیار دقیق استفاده می شود و فولیکول ها ظریف تر و با دقت بیشتری برداشته می شوند.
مزایای روش Micro FIT
- می توان گفت این روش زیر مجموعه روش FIT می باشد به همین دلیل مزایا و معایب روش FIT در این روش نیز صدق می کند. با این تفاوت که این روش دقیق تر و پیشرفته تر از روش FIT می باشد به همین دلیل برخی از معایب آن برطرف شده است از جمله آن ها:
- تراشیدن کل مو در این روش الزامی نمی باشد.
- به دلیل استفاده از دستگاه های دقیق کیفیت گرافت ها حفظ می شود و نتیجه کار مطلوب تر می شود.
معایب روش Micro FIT
- هزینه بالایی نسبت به روش های دیگر دارد.
- در این روش باید از بانک موی بسیار قوی استفاده شود.
کاشت مو به روش ترکیبی
در روش ترکیبی همانطور که از نامش پیدا است از روشهای FUT و FIT به طور همزمان استفاده میشود. این روش برای کسانی مناسب است که بانک موی قوی دارند و میخواهند به تراکم بالا برسند. در روش ترکیبی اکثر فولیکولها به کمک روش FUT برداشت میشود و از روش FIT برای بهبود نتایج و افزایش تراکم استفاده میشود.
مزایا و معایب روش ترکیبی
- گرافتها کیفیت بالایی دارند، دائمیتر هستند و احتمال آسیب دیدنشان کمتر است.
- رسیدن به تراکمهای بالا در یک جلسه ممکن است.
- نیاز به بانک موی قوی دارد.
- به علت برداشت نواری پوست تهاجمی است، خونریزی داشته و نیاز به بخیه زدن دارد.
کلام آخر
همان طور که دیدید روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد و هر کدام معایب و مزایایی دارند. اگر می خواهید بهترین روش را انتخاب کنید ابتدا باید از یک مشاور کمک بگیرید تا با توجه به شرایط جسمی و موی شما روش مناسب را به شما پیشنهاد دهد حتی در مواقعی مشاور کاشت مو را برای شما نیاز نمی بیند.
پاسخ برخی سوالات در رابطه با بهترین روش کاشت مو
1) آیا همه افراد می توانند کاشت مو انجام دهند؟
خیر، همه افراد نمی توانند کاشت مو انجام دهند. به طور مثال برخی از افراد دچار بیماری هایی هستند که حتی در صورت کاشت نیز نتیجه مطلوبی نخواهند دید.
2) آیا به صورت دقیق می توان گفت کدام روش برای کاشت مناسب می باشد؟
خیر، زیرا هر یک از روش ها مزایا و معایبی دارند که برای برخی افراد مناسب هستند و برای برخی دیگر مناسب نیستند. روش مناسب را پزشک متخصص و مشاور با توجه به بررسی هایی که انجام می دهد تشخیص می دهد.