Let’s travel together.

چگونه پدتای سنتی درست کنیم

چگونه پدتای سنتی درست کنیم

0 40

چگونه پدتای سنتی درست کنیم : در برنامه ریزی سفر به تایلند وقتی به غذاهای تایلندی فکر می کنیم معمولا اولین غذایی که به ذهن می رسد پدی تای است، زیرا که پدتای از مشهورترین غذاهای تایلند است که بیشتر گردشگرانی که به آن جا سفر می کنند حتما 1 بار آن را امتحان می کنند شاید باور نکنید اما یکی از خوشمزه ترین غذاهای تایلند که کمتر گردشگری پیدا می شود که تا تایلند برود و طعم آن را امتحان نکند.

می دانیم که هر کشوری یک غذای خیلی معروف به خود را دارد مثل پیتزا که معرف کشور ایتالیاست و با این غذاها بیشتر کشورها شناخته شده اند. کشور تایلند هم مستثنی نیست و سال های سال است که پدتای این غذا مورد علاقه ی همه ی افراد محلی و تمام گردشگران بین المللی شده است. اگر که دوست دارید در مورد پدتای بیشتر بدانید ؟ و برایتان جالب باشد دانستن اینکه این غذا اولین بار چجوری اختراع شده و با چه مواد اولیه ای درست می شود ؟ در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید تا با این غذای محبوب ومعروف یعنی پدتای بیشتر آشنا شویدو چگونه پدتای سنتی درست کنیم را آموزش ببینید .

بیشتر گردشگرانی که به تایلند سفر کرده اند با مسافرانی که قبلا رفته اند و تمام کسانی که سفر به تایلند را سفر کرده اند درباره اینکه کشور تایلند دارای غذاهای خوشمزه زیادی است که یکی از معروف ترین غذای خوشمزه آن پدتای است. بدون شک اگر این غذا را آن جا میل کرده باشید شما هم با همه آن ها بر سر این مسئله حتما اتفاق نظر داریدو حتما شما هم با ما هم عقیده هستید که تایلند یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا را دارد حتی طعم ارزان ترین غذای های خیابانی اش هم بسیار لذیذ و فوق العاده است. غذای مشهور تایلندی پدتای، امروز به یکی از محبوب ترین غذاهای نودلی دنیا شناخته شده است و به خای را در منزل آماده کرد. پدتای 3 نوع است پدتای مرغ، میگو یا سبزیجات که هر کدام از انواع پدتای ها طعم فوق العاده ای دارند. با مجله گردشگری آبی همراه باشی تا اطلاعات بیشتر در مورد چگونه پدتای سنتی درست کنیم را آموزش ببینید .

کمی درباره تاریخچه پدتای

چگونه پدتای سنتی درست کنیم

شاید برای تان جالب باشد تا بدانید که یکی از نمادین ترین غذای تایلند پدتای است، در این مقاله می خواهیم توضیح دهیم که چگونه پدتای سنتی درست کنیم ؟ در برنامه ریزی سفر به تایلند وقتی به غذاهای تایلندی فکر می کنیم معمولا اولین غذایی که به ذهن می رسد پدی تای است، زیرا که پدتای از مشهورترین غذاهای تایلند است که بیشتر گردشگرانی که به آن جا سفر می کنند حتما 1 بار آن را امتحان می کنند شا پدتای نوعی غذا است که غذایی که هم ظاهر و هم طعم خوبی دارد و به همین خاطر است که مذاق خیلی ها خوش می آید. معمول ترین غذای خیابانی تایلند نودل های سرخ شده ی خوشمزه است که در همه ی رستوران های محلی سراسر کشور سرو می شود. انواع طعم ها و مزه های شور، شیرین، ترش و تند به خوبی در این غذا با هم ترکیب شده اند و ۴ طعم ویژه که مشخصه ی غذاهای تایلندی هست را به خوبی ارائه داده اند و هر گردشگری را به انتخاب ان ها مشتاق می کنند.

  جاذبه های دیدنی تایلند

بیشتر ساکنان تایلند درباره اختراع این غذای لذیذ و محبوب این اتفاق نظر را دارند که آن ها بر این باورند که به پدتای در طی پادشاهی آیوتایا اخترع شده است و در ان زمان مواد اولیه اش بسیار ساده بوده است؛ و با گذشت زمان هنگامی که تایلند در جنگ جهانی دوم گرفتار شد و کمبود در این کشور شروع شد شاید برای همین اتفاق که دولت تایلند مردم را تشویق کردند تا به جای برنج از نودل های برنج در تهیه غذاهای شان استفاده کنند، زیرا این نودل ها بسیار ارزان هستند و تمام قشرهای مردم به راحتی می توانند تهیه کنند و آنقدر ارزان که خیلی زود عادت های غذایی مردم را دستخوش تغییر کردند. نخست وزیر تایلند در آن زمان ها قصد داشت تا برای تایلند هویتی مستقل و منحصربفرد را به وجود بیاورد و از آن جایی که از جنبه های هویت هر کشور می توان به غذاهای آنجا اشاره کرد پدتای تبدیل به غذای ملی و یکی از غذاهای نمادین تایلند شد.

چگونه پدتای سنتی درست کنیم

این غذا علاوه بر داشتن طعم خوشمزه باید گفت که در تهیه این غذا از همه ی مواد مغذی لازم برای بدن انسان استفاده می شود که غذایی فوق العاده مقوی و در عین حال خوشمزه ای به نام پدتای درست می شود

پروتئین

پروتئین این غذا از موادی مثل میگو، مرغ، گوشت و یا پنیر توفو بدست می آید.

  آبشار های زیبای کشور تایلند

سبزیجات

جوانه لوبیا، فلفل قرمز ، پیاز کوچک شالت

 استفاده از طعم دهنده ها

  سس ماهی ، خمیر تمبر هندی، شکر پالم ، میگوی خشک شده

خوراکی هایی برای تزئین

بادام زمینی بو داده ، لیموی تازه

 نودل برنج

تخم مرغ

مراحل پخت پدتای

در ابتدا پس از آماده کردن تمام مواد لازم برای پدتای اول از همه میگوها را پس از تمیز کردن در روغن فراوان سرخ می شوند و بعد از سرخ شدن میگوهانوبت اضافه شدن نودل های برنج به ماهی تابهاست که ان ها هم اضافه می شوند. بعد از اضافه شدن نودل ها حالا وقت وارد کردن مواد اولیه ی دیگر است: مثل پنیر توفو، خمیر تمبر هندی ، سس ماهی، میگوی خشک ، تخم مرغ ، جوانه لوبیا، پیاز کوچک ، فلفل قرمز و شکر پالم که همه ی این مواد به ترکیب اضافه می شوند.
پدتای انواع مختلفی دارد. بعد از اینکه همه ی مواد اولیه با هم ترکیب شدند و پختند بسته به نوع پدتای که می پذید نودل هم به آن ها اضافه می شود. در بیشتر جاهای تایلند معمولا برای تزئین پدتای از بادام زمینی بود داده و تکه های لیمو ترش استفاده می شود این به این خاطر که ظاهر و طعم خوشایندی را برای غذا به وجود می آورند. استفاده از ادویه های محلی و هر ادویه ای که خودتان دوست دارید در این غذا قبل از میل کردن ان طعم پدتای را برای شما یک طعم ماندگار می کند. شما می توانید حتی به راحتی تغییراتی در این غذا به وجود بیاورید ودر واقع آن را مطابق با سلیقه غذایی خودتان درست کنید. همان طور که گفتیم پدتای انواع مختلفی را دارد و برای تهیه ی این غذا به غیر از میگو می توان از مواد دیگری مثل مرغ و گوشت هم استفاده کرد. بیشتر افرادی که گیاهخوار هستند و تمایلی به استفاده از گوشت در غذا ندارند می توانند از گوشت و میگوی خشک شده در تهیه این غذا فاکتور بگیرند و به جای استفاده از سس ماهی از سس سویا استفاده کنند.

برای اینکه نودل ها نرم تر بشوند حتم باید قبل از اینکه به ترکیب سبزیجات اضافه شوند باید مدتی در آب جوش بپزند. در صورتی که ترجیح می دهید که طعم غذایتان ملایم تر باشد دور فلفل قرمز را خط بکشید و فقط از سس فلفل شیرین و ملایم برای سرو استفاده کنید. سایر مواد این پدتای مثل خمیر میگو ، شکر پالم، سس ماهی و خمیر تمبر هندی می توانید به راحتی از سوپرمارکت های تایلند تهیه کنید .

  کمتر کسی این مناطق تایلند را دیده است

پدتای سنتی را از کجا تهیه کنیم ؟

چگونه پدتای سنتی درست کنیم

شاید بیشتر گردشگران وقتی از غذاهای تایلندی شنیده باشند دوست داشته باشند تا از پدتای با طعم سنتی استفاده کنند. بیشتر غذاهای سنتی در رستوران های بانکوک به راحتی قابل دسترس است پس اگر در بانکوک هستید پیدا کردن یک وعده پدتای خوشمز اصلا کار سختی نیست، همان طور که گفتیم بیشتر رستوران ها و کافه ها این غذا را به بهترین حالت ممکن درست می کنند که بدون شک شما از طعم و مزه ی آن ها خوشتان می آید .

پیشنهاد ویژه ما در انتخاب یک رستوران معروف برای شما این است که حتما سری به رستوران تیپسامای پدتای (Thipsamai Pad Thai) بزنید چونهمان طور که گفتیم اینجا یکی از معروف ترین رستوران های پدتای پایتخت است؛ زیرا در این رستوران برای درست کردن پدتای از شیوه ی سنتی استفاده می شود؛ شاید برای تان جالب باشد بدانید که منظورمان از شیوه ی سنتی پخت پدتای استفاده از زغال برای پخت غذاست؛ زیرا این روش طعم و مزه ی منحصربفردی را به غذا ها و مخصوصا پدتای می دهد و برای همین پدتای سنتی طرفدارن خاص خودش را دارد .

بعد از یک گردش زیبا در تایلند این رستوران هر روز از ساعت ۵ عصر میزبان گردشگران بسیاری می شود و تجربه ای منحصربفرد را نصیب همه افراد می کند که در صورت سفر به تایلند پیشنهاد می کنیم که به هیچ وجه نباید آن را از دست بدهید. جالب است تا بدانید که در یکی از نظرسنجی های جهانی که در سال ۲۰۱۱ انجام شد بسیاری از افراد پدتای را به عنوان پنجمین غذای خوشمزه ی دنیا انتخاب کردند. پیشنهاد می کنیم در سفر با تور تایلند حتما از غذاهای خوشمزه این کشور نوش جان کنید . علاوه بر این کشور تایلند شهرهای دیدنی زیبای دیگری چون پاتایا , بانکوک , پوکت , چیانگ مای و ..دارد که دین آن ها خالی از لطف نیست . حتما با تور پاتایا به شهر زیلای و دیدنی پاتایا نیز سفر کنید و از غذاهای خوشمزه این شهر نیز میل فرمایید .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.