ثبتی و حقوقیحقوقی

مشاوره حقوقی طلاق توافقی ( به شکل حضوری و تلفنی)

مشاوره حقوقی طلاق توافقی ( به شکل حضوری و تلفنی) : متاسفانه یکی از پرونده های که این روزها بیشتر در دادگاه ها مطرح می باشد ، پرونده های طلاق می باشد. جهت شرح مشاوره طلاق توافقی نخست بهتر می باشد که با اصطلاح طلاق توافقی آشنا شویم. طلاق توافقی عبارت می باشد از توافق زوجین در جدا شدن از همدیگرو در حقیقت طرفین توافق کرده اند که به جای دادخواست حقوقی بر علیه همدیگر در خارج از دادگاه با همدیگر به توافق برسند و در مراحل بعدی مرد برای طلاق دادن زوجه اقدامات لازم را انجام دهد و زن نیز با ایشان در دادگاه حضور پیدا کند و مراتب توافق انجام شده را بیان نماید.

دادگاه نیز بر اساس توافق طرفین ، اقدام به صادر کردن گواهی عدم امکان سازش می کند. گواهی عدم امکان سازش دارای سه ماه اعتبار می باشد و طرفین در طول این مدت باید صیغه طلاق را جاری سازند.

بر اساس قانون صیغه طلاق در دفاتر رسمی طلاق انجام گرفته و مراتب هم در سند مربوطه درج می شود و وظیفه سر دفتر اسناد رسمی طلاق نیز رعایت شرایط شرعی جاری نمودن صیغه طلاق می باشد.

مشاوره حقوقی جهت طلاق توافقی

جهت انجام طلاق توافقی ، نخست خود زوجین و یا وکلای آنان به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نموده و در دادخواست خود را ثبت می کنند که بر اساس محل سکونت آن ها دادخواست به یکی ازدادگاه های خانواده صالح به رسیدگی ارجاع داده می شود و بعد از مشخص شدن شعبه ،زوجین باید به دادگاه مراجعه کنند و بررسی نمایند ، آیا شعبه مربوط با مشخص کردن وقت برای صدور رای اقدام می کند و یا خارج از موعد هم اقدامات لازم در این مورد را انجام می دهد ، و به فرض رسیدن زمان مقرر اقدام زوجه باید با گواهی صادره از شعبه به آزمایشگاه مراجعه کنند و تا بارداری و عدم بارداری مورد بررسی قرار گیرد.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی ( به شکل حضوری و تلفنی)

و در ادامه زوجین به مرکز مشاوره خانواده معرفی می گردند که در صورت امکان اصلاح و برقراری صلح و سازش اقدامات مورد نیاز در این مورد انجام می شود و در صورت عدم امکان چگونگی طلاق و حقوق مالی زوجه مانند مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ، جهیزیه و … یک سری مسائل دیگر همانند حضانت فرزند و میزان بذل مهریه و به شکل کامل در صورت جلسه درج می شود.

دو طرف با صورت جلسه گفته شده ، دوباره به شعبه مراجعه و در این مرحله دادگاه با برقراری جلسه رسیدگی اقدام به صدور رای می کنند.
رای در این مورد به زوجین ابلاغ می گردد و طرفین با اسقاط حق تجدید نظر و اسقاط حق فرجام خواهی خود می توانند در همان روز اقدام به جاری کردن صیغه طلاق کنند و در غیر این شرایط تا 43 روز تا قطعیت دادنامه زمان خواهد گرفت.

این مطلب را از دست ندهید
اخذ کارت بازرگانی فوری , هزینه دریافت کارت بازرگانی در کمترین زمان

اقدامات مورد نیاز برای جاری کردن صیغه طلاق:

مرحله آخر در مشاوره حقوقی طلاق توافقی ، بررسی چگونگی جاری کردن صیغه طلاق و به پایان رسیدن رابطه زوجین است.

همچنان که در بالا نیز اشاره داشتیم ، پس از صادر شدن رای زوجین و یا وکلای آنان ضمن اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی شرایط اجرای رای را ایجاد می کنند و دفتر دادگاه هم گواهی می کند که رای صادر شده قطعی و قابل اجرا است و در این شرایط زوجین می توانند به دفترخانه رسمی طلاق مراجعه کنند.

مدارک لازم برای جاری کردن صیغه طلاق:

  • دادنامه قطعیت یافته و گواهی شده شعبه
  • اصل سند نکاح
  • شناسنامه و کارت ملی زوجین
  • گواهی عدم بارداری از آزمایشگاه مربوطه

نکته:

باید دقت شود که جاری کردن صیغه طلاق به موجب شرع به شرایطی نیاز دارد .مانند طهر، غیر مواقعه بودن زوجه و همین طور حضور 2 شاهد برای جاری کردن صیغه طلاق.

مراحل مختلف اقدام به طلاق توافقی:

برای این کار بهتر می باشد که نخست به موسسه حقوقی وکیل ناب مراجعه داشته باشید و تا هم بتوانید مشاوره حقوقی دریافت کنید و هم با راهکارهای اولیه برای برقراری صلح و سازش آشنا شوید. زیرا اولویت در هر مورد اصلاح ذاتالبین است . امکان دارد با انجام چند جلسه مشاوره خانواده مشکلات فی مابین زوجین حل شود . آنچه بر اساس شرع و قانون می باشد ، ارجان دادن زوجین به داوری و برطرف کردن اختلافات از طریق میانجیگری است.

• درخواست نمودن میانجیگری:

اگر برقراری صلح و سازش انجام نشود و یا در مواردی که سوء رفتار به اندازه ای باشد که بیم آسیب جسمی و یا روحی شدید است . با واگذاری وکالت به موسسه حقوقی وکیل ناب اقدامات اولیه مربوط به ثبت درخواست انجام می شود . اگر دادگاه موفقت نماید ؛ پرونده خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار می گیرد و در این شرایط در مدت زمان کوتاهی گواهی عدم امکان سازش دریافت خواهد شد و با اسقاط حق تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی با قطعیت دادنامه صیغه طلاق را می توان جاری ساخت.

چگونگی مشاوره حقوقی طلاق توافقی

در لغت طلاق به معنی رها نمودن ،متارکه و جدایی می باشد . در حالت کلی طلاق در نظام حقوقی به معنی انحلال نکاح دائم با شرایط و تشریفات ویژه از سوی مرد یا نماینده او می باشد. در دین اسلام از این عنوان حقوقی به عنوان مکروه ترین حلال یاد می گردد .

متاسفانه در دنیای امروز ما به علل مختلفی مانند ازدواج درسنین کم ، نبود شناخت طرفین از همدیگر پیش از ازدواج ، دخالت و اهمیت دادن به نظر دیگران ، تفاوت سطح زندگی خانوادگی ، سطحی نگری ، عدم تحمل مشکلات در زندگی زناشویی و مجادله های پی در پی و …طلاق انجام می شود.

نحوه مشاوره حقوقی طلاق توافقی تلفنی

مشاوره حقوقی طلاق توافقی تلفنی این امکان را برای شما فراهم می سازد تا در کوتاه ترین فرصت ، سودمندترین و کاربردی ترین اطلاعات حقوقی و کیفری و خانواده و … را کسب کنید. یکی از خدمات موسسه حقوقی وکیل ناب ، مشاوره حقوقی تلفنی می باشد ، لازم به ذکر است که مشاوره حقوقی تلفنی رایگان می باشد و می تواند برای عده ی زیادی از افراد که دچار مشکلات مالی می باشند راهگشا باشد.

این مطلب را از دست ندهید
ثبت شرکت , تاسیس شرکت در تهران - ایران , هزینه ثبت شرکت سال 99

شرح طلاق بائن و رجعی

در نظام حقوقی ایران طلاق در حالت کلی دارای دو نوع می باشند که عبارت می باشند از طلاق باین و طلاق رجعی. در طلاق رجعی مرد می تواند در زمان عده به زن رجوع کرده و اثر طلاق را از بین ببرد ولی در طلاق باین امکان بازگشت مرد به زندگی زناشویی در زمان عده وجود ندارد.یک نکته مهم در مشاوره حقوقی طلاق توافقی ، طلاق نهادی می باشد که قانون گذار در قانون حمایت خانواده که در سال 1353 به تصویب رسیده است .

برای زوجین قائل شده است که از مزایای این نوع طلاق می توان به کم تر شدن زمان رسیدگی قضایی و همین طور مشخص کردت تکلیف توافقات زوجین در امور مالی و غیر مالی قبل از طلاق اشاره نمود. ولی با همه این تفاسیر در قانون مدنی فقه اسلامی حرفی از طلاق توافقی نشده است و به طلاق خلع و مبارات بسنده شده است . در حالت کلی باید اشاره داشته باشیم که حقوقدانان و فقها درباره ماهیت طلاق توافقی ، وحدت عقیده ندارند.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی ( به شکل حضوری و تلفنی)

یک عده این نوع طلاق را در قالب طلاق خلع می دانند و عده ای دیگر هم اعتقاد دارند که این نوع طلاق یک نوع قرار داد می باشد. در مشاوره حقوقی طلاق توافقی باید بگوییم که در صورتی که درخواست طلاق از طرف زوج انجام گرفته باشد ؛ دادگاه صالح پس از بررسی های مورد نیاز گواهی عدم امکان سازش را صادر می کند واگر این مسئله از طرف زوجه انجام گرفته باشد دادگاه حکم الزام زوج به طلاق را صادر کرده و یا به بررسی وکالت در طلاق از سوی زوجه مبادرت می ورزد.

شرح مشاوره حقوقی رایگان طلاق توافقی

برای برخورداری همه مردم ایران از مشاوره حقوقی رایگان ، موسسه حقوقی وکیل ناب اقدام به طراحی سایت موسسه حقوقی وکیل ناب نموده است تا کلیه افرادی که نیازمند مشاوره حقوقی می باشند بتوانند با مراجعه به سایت موسسه حقوقی وکیل ناب ، مسئله و یا مشکل حقوقی خود را با وکیل و کارشناسان حقوقی وکیل ناب مطرح سازند .

ما این اطمینان را به شما عزیزان می دهیم که کارشناسان ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ خواهند داد ؛ کلیه مشاوره ها در این سایت رایگان می باشد و در حقیقت برای همه خدماتی که در سایت موسسه حقوقی وکیل ناب برای شما ارائه می شود نیازی به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نمی باشد و همه مشاوره ها مانند مشاوره آنلاین و همین طور استفاده و مطالعه مقاله های سایت برای عموم رایگان می باشد.

اقدامات مورد نیاز در طلاق توافقی

برای این کار در مشاوره حقوقی طلاق توافقی جهت طلاق ، زن ویا شوهر خواسته خود را بر روی برگ چاپی که داد خواست گفته می شود ، بیان می کنند و در دفاتر خدمات قضایی ثبت می کنند ، دادگاه بعد از پذیرش دادخواست ، زوجین را جهت سازش به مرکز مشاوره خانواده می فرستد. باید اشاره کنیم که در مشاوره حقوقی طلاق توافقی ، اصولا دخالت مرکز مشاوره الزامی می باشد. فرد مشاور ماوردی را مبنی بر توافقات مالی و غیرمالی مانند جهیزیه ، نفقه ، حضانت فرزندان و مهیریه با زوجین مطرح کرده و آن ها را به شکل مکتوب در می آورد و از زوجین درخواست می کند تا آن ها را امضا کنند.

این مطلب را از دست ندهید
وکیل طلاق توافقی | میزان هزینه و قیمت بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران

به موجب ماده 1169 قانون مدنی « جهت حضانت و نگهداری طفلی که ابوین وی جدا از یکدیگر زندگی می نمایند ، مادر تا 7 سالگی اولویت داشته و بعد از آن حضانت با پدر می باشد ».

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا