آشپزی

طرز تهیه پاستیل خوشمزه به روش خانگی

با خواندن این مقاله دیگر نیازی به تهیه پاکت های پاستیل آماده نیست. و شما می توانید این خوراکی نرم و جویدنی را در داخل آشپزخانه خود تهیه کنید.

طرز تهیه پاستیل بسیار راحت بوده و در عین حال بسیار خوشمزه‌ تر از پاستیل‌ های فروشگاهی می باشد. از همه مهم تر اینکه شما می توانید پاستیل هایی با طعم و شکل دلخواه درست کنید.

پاستیل‌ ها میان وعده مورد علاقه ی بسیاری از کودکان و بزرگسالان می باشند. درسته که پاستیل ها سرشار از پروتئین بوده و فاقد چربی هستند، اما چندان میان وعده ی سالمی نمی باشد. با طرز تهیه ای که در ادامه برای شما آموزش می دهیم، شما به راحتی می توانید پاستیل را به عنوان یک میان وعده سالم تهیه کنید.

طرز تهیه پاستیل به روش خانگی

مدت زمان لازم برای آماده سازی پاستیل 20 دقیقه بوده و زمان پخت آن 5 دقیقه می باشد.

دستور پاستیل برای سرو ۲۰ نفر (۲۰ عدد)

مواد لازم برای تهیه پاستیل با کالری 42 به شرح زیر می باشد:

  • ۱ بسته پودر ژله با طعم دلخواه (۸۰ تا ۱۰۰ گرم)
  • ۴۰ گرم پودر ژلاتین بدون طعم
  • روغن مایع
  • ۲/۱ پیمانه آب(سرد)
  • قالب پاستیل(قالب شکلات)

طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل ساده و خوشمزه خانگی

قبل از روش درست کردن پاستیل خانگی ساده یک قالب تمیز و خشک انتخاب کنید. کف قالب را با روغن مایع سبک و بدون بو چرب کنید و آن را روی سینی پخت یا یک ظرف صاف قراردهید.

پودر ژله و ژلاتین بدون طعم به همراه آب سرد درون یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید.

مواد را تا جایی که خوب مخلوط شوند و ژلاتین کاملا حل شود، هم بزنید.

حرارت ملایم اجاق گاز را روشن کرده و قابلمه را روی آن بگذارید. در حالی که ترکیب گرم شده و به یک مایع یکدست تبدیل می‌شود، هر ازگاهی آن را هم‌بزنید. تا به مایع تبدیل شود.

بعد از تبدیل شدن مخلوط به مایع، اجاق گاز را خاموش کرده و مایع مایع ژلاتین را داخل پیمانه اندازه‌گیری یا هر نوع ظرف شبیه قوری بریزید.
مایع رابا دقت درون حفره های قالب بریزید.

وقتی که قالب را پرکردید با ظرف زیر آن در یخچال قرار دهید تا پاستیل‌ها به طور کامل سفت شوند.

بعد از اینکه پاستیل ها سفت شد، می توانید با فشار دادن طرفین قالب و به سمت مرکز آنها را از لبه جدا کرده و از قالب دربیاورید. این پاستیل‌ های خانگی به مدت را پ چند هفته در یک ظرف در بسته (عایق هوا) در یخچال یا در دمای اتاق خنک قابل نگهداری است.

برخی نکات تکمیلی در رابطه با تهیه پاستیل

قالب های مختلفی با شکل های مختلف برای تهیه پاستیل وجود دارد. برخی از آن ها گران قیمت بوده و از جنس فلز یا پلی‌ کربنات می باشند. برخی هم از جنس پلاستیک بوده و ارزان قیمت هستند. همه ی آن ها قابل استفاده می باشند.

این مطلب را از دست ندهید
دستور پخت آش رشته، یک غذای محبوب و اصیل

شما با دستورالعملی که در اینجا آوردیم، می توانید حدود ۲۰ عدد پاستیل (۱/۲ اینچی) تهیه کنید. البته این تعداد به اندازه و عمق قالب‌ های شما بستگی دارد و ممکن است کمی متغیر باشد.

در صورت نداشتن قالب پاستیل از قالب‌ های یخ معمولی (به شکل مکعب‌های کوچک) نیز می توان استفاده کرد. جنس آن ها سیلیکون نازبوده و به شکل‌های مختلف در دسترس می باشد.

شما می توانید مخلوط آماده شده را در داخل یک ظرف مسطح بریزید و بعد از سفت شدن ، آن را با چاقو به مربع‌ های کوچک یا شکل‌های دیگر ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا