
تحقیق درباره ی انتقال احساسات والدین به فرزندان به وسیله ی Cuscus
وقتی نوزادی به دنیا می آید هیچ مهارتی برای زندگی کردن ندارد. فقط تعدادی از احساسات غریزی و کدهای ژنتیکی در کوله بار او است. تا سنین زیر دبستان زمان طلایی شکوفایی و شکل گیری مهارت های اکتسابی پیش روی فرزندان ما قرار دارد. همراهان اصلی بچه ها در این سنین والدین هستند. پس ارتباط تنگاتنگ میان انتقال احساسات والدین به فرزندان و کسب موفقیت قابل تصور خواهد بود. این والدین هستند که با رفتار و اعمال خود روی فرزندانشان تاثیرات مثبت و منفی گذاشته و آن ها را برای مواجهه و واکنش به موقعیت های مختلف زندگی آماده می کنند. با این که جایگاه و تاثیر پدران و مادران و انتقال احساسات والدین به فرزندان بر کسی پوشیده نیست. اما برای اثبات آن کارشناسان از تحقیق جالبی استفاده کرده اند.
در کشور استرالیا گونه ای از حیوانات با نام Cuscus زندگی می کند. این حیوان موجودی است که درباره اش تحقیقات زیادی نشده و عموم مردم دنیا آن را نمی شناسند. همین ناشناخته بودن سبب شد تا این حیوان موضوع این تحقیق قرار گیرد. تصویر این حیوان را در شکل زیر می بینید. مجله ی موفقیت و سلامت آبی به توضیح هرچه بیشتر این تحقیق و نتایج آن می پردازد.

کارشناسان برای اثبات تاثیر انتقال احساسات والدین به فرزندان و زندگی آینده ی آن ها چه آزمایشی انجام دادند؟
در این آزمایش تعدادی از مادران به عنوان شرکت کننده مورد آزمایش قرار می گیرند. سپس به آن ها اطلاعاتی درباره ی Cuscus ارائه می کنند. به دلیل ناشناخته بودن این حیوان هیچ یک از مادران هیچ پیش زمینه و اطلاعاتی درباره ی آن نداشته اند. به گروه اول مادران گفته می شود که این حیوان، یک حیوان ترسناک و خطرناک است. به گروه دوم گفته می شود که این حیوان کاملا بی آزار است. به گروه سوم نیز اطلاعات خنثی ارائه می کنند. آزمایشگران پیش از آن که مادران و فرزندان با یکدیگر ملاقات کنند، به فرزندان عکس Cuscus را نشان داده و حس آن ها را درباره ی این حیوان جویا می شوند. حالا از مادران می خواهند تا زمانی که نزد فرزند خود بازگشتند درباره ی این حیوان اطلاعاتی به آن ها ارائه دهند. سپس دوباره حس فرزندان را در این باره ارزیابی کردند.
نتیجه ی این تحقیق خیلی جالب و البته قابل حدس بود. بچه هایی که مادرانشان اطلاعات ترسناکی در این مورد به آن ها دادند از این حیوان می ترسیدند و آن هایی که مادرانشان اطلاعات مثبتی در این باره داشتند، حس مثبتی نسبت به این حیوان نشان می دادند. در واقع حس ترس به خوبی از طریق کلام مادر به کودک منتقل شده بود.

بین انتقال احساسات والدین به فرزندان و موفقیت های آن ها چه رابطه ای وجود دارد؟
همان طور که گفتیم مهم ترین مرحله ی زندگی کودکان که به کسب مهارت های اکتسابی مربوط می شود سنین زیر دبستان است. بچه ها در سنین 3 تا 7 سالگی به طرز ظریف و عجیبی احساسات والدین را از کلامشان تشخیص داده و آن ها را در وجود خود برای همیشه ثبت می کنند. پس نکته ای که باید در تربیت کودکان به شدت به آن دقت کرد انتقال احساسات والدین به فرزندان می باشد. در پی این تحقیق اثبات شد که حتی ژن ترس در وجود مادر باعث انتقال ترس به کودک نشده است. بلکه فقط و فقط کلام او بوده که ترس را منتقل کرده است.
اکنون لازم نیست که نگران باشید. هر تحقیقی که موضوعی را به اثبات می رساند دارای دو لبه ی خوب و بد است. همان طور که احساسات بد شما با کلامتان منتقل می شود، احساسات خوب شما هم با کلامتان منتقل خواهد شد. پس انتقال احساسات والدین از طریق کلام می تواند به ابزاری مفید برای تربیت فرزندان و تضمین موفقیت آن ها در آینده تبدیل شود.
انتخاب با خود شما است که با صحبت ها و سخنان خود چه چیزهایی را به کودک خود منتقل کنید. فرزندان شما آینه ی تمام قد رفتار ها و باطن شما هستند. شما با ایجاد تغییرات مثبت در خود و در پی آن در رفتار و گفتارتان می توانید چنان در آینده ی کودک خود تاثیر گذار باشید که موفقیت او را تضمین کنید. با این که نوزادان شما کدهای ژنتیکی را با خود به ارمغان می آورند اما همه ی این کدها به دست والدین و مهارت های اکتسابی دست خوش تغییر خواهند شد.