
درباره ی کشک و بادمجان چه میدانید؟
دستور پخت کشک و بادمجان بسیار آسان است. همان طور که از نامش پیدا است، کشک و بادمجان اجزای اصلی تشکیل دهنده ی آن می باشند. این غذا در بین ایرانیان از محبوبیت ویژه ای برخوردار است. هرچند این غذای سنتی و اصیل ایرانی به خودی خود یک وعده ی کامل محسوب می شود، اما در سفره های مجلسی به عنوان پیش غذا در نظر گرفته شده و باعث افزایش زیبایی بصری در سفره آرایی ها می شود. این غذا قابلیت آن را دارد که همراه با نان به صورت گرم یا سرد استفاده شود. برای تجربه ی آشپزی لذت بخش، با مجله ی آشپزی آبی همراه شوید.
مواد لازم برای دستور پخت کشک و بادمجان مجلسی
بادمجان: ۵ عدد
کشک: نصف پیمانه
نعنا خشک: سه قاشق غذا خوری
روغن: به مقدار لازم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
مغز گردوی آسیابی: یک سوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
دستور پخت کشک و بادمجان به روش مجلسی
مرحله ی اول: این مرحله مربوط به آماده سازی جزء اصلی مواد تشکیل دهنده ی کشک و بادمجان می باشد. بادمجان ها را ابتدا شسته و پوست بکنید، آن ها را خرد کرده و کمی نمک روی آن ها بپاشید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید. حال آن ها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید. سپس با استفاده از کاغذ روغن گیر روغن اضافی آن را بگیرید. برای آن که از غذای سالم تری استفاده کنید و طعم و بوی بهتری به کشک و بادمجان خود بدهید بهتر است از بادمجان کبابی استفاده کنید. اگر کباب کردن بادمجان ها توسط زغال انجام شود مزه و بوی بهتری پیدا می کند.
مرحله ی دوم: در این مرحله سعی میکنیم تا بادمجان ها را له کنیم.
مرحله سوم: مقداری روغن درون یک ماهیتابه ریخته و پیازهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم. اجازه دهید تا آب پیاز ها به آرامی کشیده شده و سرخ شود. زمانی که کمی پیاز تغییر رنگ داد، سیر های رنده شده را نیز به آن اضافه کرده و هم زمان تفت دهید. دقت کنید که سیر رنده شده به سرعت سرخ می شود.
مرحله ی چهارم: این مرحله مربوط به آماده سازی نعنا داغ می باشد. بدین منظور ظرفی دارای روغن را روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس نعنای خشک را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. این کار را با شعله ی ملایم و سریع انجام دهید. زیرا نعنای خشک آبی نداشته و به سرعت می سوزد.
مرحله ی پنجم: در این مرحله بادمجان، مخلوط پیاز و سیر و نعناع که همگی سرخ شده اند، آماده هستند. در ظرفی بزرگ همه ی این مواد را با هم مخلوط کرده و گردوی آسیابی و نمک را نیز اضافه می کنیم. سپس کشک مورد نیاز را به این مواد اضافه کرده و آن قدر به هم می زنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آید. در این زمان کشک و بادمجان آماده است.
مرحله ششم: آماده سازی کشک و بادمجان مجلسی با تزیین آن پایان می پذیرد. بدین منظور میتوانید از گردوی آسیابی یا درسته و پیاز داغ، کشک و نعنا داغ استفاده کنید.

نکات مورد نیاز:
حال که با دستور پخت کشک و بادمجان آشنا شدید بهتر است بدانید که مواد ذکر شده در بالا برای 4 نفر می باشد.
این غذا به عنوان ناهار، شام و پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد. البته در ماه رمضان در سفره ی افطار نیز قابل استفاده است.
زمان آماده سازی مواد اولیه ی این غذا حدود 45 دقیقه و زمان آماده سازی و سرو این غذا نیز حدود 45 دقیقه می باشد. همان طور که می دانید این غذا جز غذاهایی است که سریع آماده می شود.