آشپزی

دستور پخت کشک و بادمجان، غذایی مشهور و لذیذ

درباره ی کشک و بادمجان چه می‌دانید؟

دستور پخت کشک و بادمجان بسیار آسان است. همان طور که از نامش پیدا است، کشک و بادمجان اجزای اصلی تشکیل دهنده ی آن می باشند. این غذا در بین ایرانیان از محبوبیت ویژه ای برخوردار است. هرچند این غذای سنتی و اصیل ایرانی به خودی خود یک وعده ی کامل محسوب می شود، اما در سفره های مجلسی به عنوان پیش غذا در نظر گرفته شده و باعث افزایش زیبایی بصری در سفره آرایی ها  می ‌شود. این غذا قابلیت آن را دارد که همراه با نان به صورت گرم یا سرد استفاده شود. برای تجربه ی آشپزی لذت بخش، با مجله ی آشپزی آبی همراه شوید.

دستور پخت کشک و بادمجان، غذایی مشهور و لذیذ

مواد لازم برای دستور پخت کشک و بادمجان مجلسی

بادمجان: ۵ عدد

کشک: نصف پیمانه

نعنا خشک: سه قاشق غذا خوری

روغن: به مقدار لازم

پیاز بزرگ: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

مغز گردوی آسیابی: یک سوم پیمانه

نمک: به مقدار لازم

دستور پخت کشک و بادمجان به روش مجلسی

مرحله ی اول: این مرحله مربوط به آماده سازی جزء اصلی مواد تشکیل دهنده ی کشک و بادمجان می باشد. بادمجان‌ ها را ابتدا شسته و پوست بکنید، آن ها را خرد کرده و کمی نمک روی آن ها بپاشید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید. حال آن ها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید. سپس با استفاده از کاغذ روغن گیر روغن اضافی آن را بگیرید. برای آن که از غذای سالم تری استفاده کنید و طعم و بوی بهتری به کشک و بادمجان خود بدهید بهتر است از بادمجان کبابی استفاده کنید. اگر کباب کردن بادمجان ها توسط زغال انجام شود مزه و بوی بهتری پیدا می کند.

مرحله ی دوم: در این مرحله سعی می‌کنیم تا بادمجان‌ ها را له کنیم.

مرحله سوم: مقداری روغن درون یک ماهیتابه ریخته و پیازهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم. اجازه دهید تا آب پیاز ها به آرامی کشیده شده و سرخ شود. زمانی که کمی پیاز تغییر رنگ داد، سیر های رنده شده را نیز به آن اضافه کرده و هم زمان تفت دهید. دقت کنید که سیر رنده شده به سرعت سرخ می شود.

مرحله ی چهارم: این مرحله مربوط به آماده سازی نعنا داغ می باشد. بدین منظور ظرفی دارای روغن را روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس نعنای خشک را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. این کار را با شعله ی ملایم و سریع انجام دهید. زیرا نعنای خشک آبی نداشته و به سرعت می سوزد.

مرحله ی پنجم: در این مرحله بادمجان، مخلوط پیاز و سیر و نعناع که همگی سرخ شده اند، آماده هستند. در ظرفی بزرگ همه ی این مواد را با هم مخلوط کرده و گردوی آسیابی و نمک را نیز اضافه می کنیم. سپس کشک مورد نیاز را به این مواد اضافه کرده و آن قدر به هم می زنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آید. در این زمان کشک و بادمجان آماده است.

این مطلب را از دست ندهید
دستور پخت میرزا قاسمی، یک غذای خوشمزه ی شمالی

مرحله ششم: آماده سازی کشک و بادمجان مجلسی با تزیین آن پایان می پذیرد. بدین منظور می‌توانید از گردوی آسیابی یا درسته و پیاز داغ، کشک و نعنا داغ استفاده کنید.

دستور پخت کشک و بادمجان، غذایی مشهور و لذیذ
دستور پخت کشک و بادمجان

نکات مورد نیاز:

حال که با دستور پخت کشک و بادمجان آشنا شدید بهتر است بدانید که مواد ذکر شده در بالا برای 4 نفر می باشد.

این غذا به عنوان ناهار، شام و پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد. البته در ماه رمضان در سفره ی افطار نیز قابل استفاده است.

زمان آماده سازی مواد اولیه ی این غذا حدود 45 دقیقه و زمان آماده سازی و سرو این غذا نیز حدود 45 دقیقه می باشد. همان طور که می دانید این غذا جز غذاهایی است که سریع آماده می شود.

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا