آشپزی

دستور پخت میرزا قاسمی، یک غذای خوشمزه ی شمالی

درباره ی دستور پخت میرزا قاسمی چه می دانید؟

پیش از آن که به دستور پخت میرزا قاسمی بپردازیم، بهتر است کمی در مورد آن اطلاعاتی داشته باشیم. این غذا یکی از غذاهای اصیل استان گیلان است. اما به دلیل طعم خوب آن دارای طرفداران زیادی در سراسر کشور می باشد. ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی آن، بادمجان است. بادمجان را به صورت کباب شده درون این غذا استفاده می کنند. به همین دلیل است که توانسته افراد زیادی را به خود جذب کند. در ادامه با مجله ی موفقیت و سلامت آبی برای آشنایی با دستور پخت میرزا قاسمی همراه باشید.

دستور پخت میرزا قاسمی

مواد لازم برای تهیه ی میرزا قاسمی

موادی که بیان می شود برای تهیه ی میرزا قاسمی برای 4 نفر کافی هستند.

بادمجان: 6 عدد متوسط

گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط

تخم مرغ: 2 عدد

سیر: 4 حبه

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

دستور پخت میرزا قاسمی، یک غذای شمالی اما پرطرفدار

برای شروع آشپزی به منظور پخت میرزا قاسمی باید ابتدا بادمجان را آماده کنید. بادمجان ها را با پوست کباب کنید. بهتر است از زغال برای این کار استفاده کنید. دود زغال باعث می شود تا بو و مزه ی بهتری در بادمجان ایجاد شود. زمانی که پوست بادمجان ها به خوبی سوخت و مغز آن پخت، آن ها را کمی کنار گذاشته تا خنک شوند و پوست آن ها را بکنید. سپس آن ها درون ظرفی با گوشتکوب بکوبید تا کاملا له شده و یکنواخت شوند.

این بار نوبت به آماده سازی گوجه فرنگی ها می رسد. آن ها را درون ظرفی حاوی آب جوش قرار داده و حدود 5 دقیقه صبر کنید. سپس آن ها را از آب جوش خارج کرده و پوست آن ها را جدا کنید. حال آن ها رنده کرده و درون ظرفی کنار بگذارید.

این بار تابه ای را برداشته و درون آن کمی روغن سرخ کردنی بریزید و سپس سیر ها را رنده کرده و درون روغن داغ تفت دهید. زمانی که نرم شدند زردچوبه را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. دقت کنید که این مرحله خیلی سریع انجام می پذیرد.

حالا بادمجان ها را که از قبل آماده کرده اید درون آن ریخته و تفت دهید. این مرحله حدود 20 دقیقه زمان لازم دارد. سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا زمانی که آب آن ها کاملا تبخیر شده و غذا شروع به روغن انداختن کند.

دستور پخت میرزا قاسمی

توجه کنید که به صورت اختیاری می توانید رب گوجه هم به این غذا اضافه کنید. اگر تمایل به انجام این کار دارید، می توانید بعد از گوجه فرنگی ها، رب را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شده و رنگ باز کند.

در این زمان همه ی مواد را که درون تابه آماده سازی شده اند، به یک طرف ظرف هدایت کرده و در سمت دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم. وقتی تخم مرغ ها کاملا به صورت نیمرو سفت شدند، همه ی مواد درون تابه را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا نمک و فلفل را طبق ذائقه ی خود اضافه کرده و غذای شما آماده ی سرو می باشد.

برای تزیین میرزا قاسمی نیز می توانید از تخم مرغ نیمرو یا سبزیجات خرد شده استفاده کنید. البته استفاده از گردو نیز در برخی مناطق مرسوم است. به هر حال این قسمت کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد.

در شمال کشور این غذا را همراه با برنج کته استفاده می کنند، اما شما می توانید از نان نیز در کنار آن استفاده کنید. این غذا می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا