دستور پخت خورشت کرفس، خورشتی سرشار از ویتامین

0 29

درباره ی خورشت کرفس چه می دانید؟

در دستور پخت خورشت کرفس همانطور که پیدا است، گوشت و کرفس اجزای اصلی تشکیل دهنده آن می باشد. خواص گوشت قرمز بر همگان آشکار است. کرفس نیز گیاهی است، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی و مفید برای بدن. به همین دلیل استفاده از آن در آشپزی موجب می شود تا مواد مورد نیاز بدن به اعضای خانواده برسد. از جمله خواص کرفس می توان به تاثیرش در کاهش وزن اشاره کرد.

دستور پخت خورشت کرفس

علاوه بر آن مصرف کرفس باعث می شود تا فشار خون تنظیم شده و بیماری های یبوست، آرتروز و روماتیسم بهبود یابند. این گیاه سرشار از ویتامین، خواص ضد سرطانی نیز داشته و ماندگاری طولانی دارد. اما معمولاً اعضای خانواده به خوردن آن علاقه کمتری نشان می دهند. به همین دلیل مجله ی آشپزی آبی به شما کمک خواهد کرد تا خورشت‌کرفس لذیذی تهیه کرده و خانواده خود را از خواص بی‌ نظیر آن بهره مند سازید.

مواد لازم در دستور پخت خورشت کرفس

گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم

کرفس: ۴۰۰ گرم

نعناع: ۵۰ گرم

جعفری: ۱۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آبلیمو یا آبغوره: به میزان لازم

توجه کنید که مواد مذکور برای تهیه خورشت کرفس برای ۴ نفر مناسب می باشد.

دستور پخت خورشت کرفس، غذای سالم و مفید

مرحله اول در دستور پخت خورشت کرفس مربوط به آماده سازی کرفس آن می باشد. ابتدا باید ساقه ها و برگ های کرفس را از هم جدا کرده و سپس به شستشوی آن اقدام نمایید. سپس ساقه های کرفس را در اندازه های ۱ تا ۱ سانت و نیم خورد کرده و به سراغ مرحله بعد می‌رویم.

مرحله بعد مربوط به آماده ‌سازی گوشت و آب خورشت می باشد. ابتدا باید گوشت را شسته و به حالت خورشتی خرد کنیم و پیازها را نیز به صورت نگینی در آوریم.

حال درون قابلمه ای که حاوی روغن مایع داغ است، پیازها را ریخته و همراه با زردچوبه تفت می دهیم، تا پیاز داغ آماده شود. سپس گوشت های خورشتی را که آماده کرده بودیم، درون پیاز داغ ریخته و دوباره تفت می دهیم تا گوشت ها نیز به خوبی سرخ شود. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و آن را نیز همراه با مخلوط پیاز و گوشت تفت می دهیم تا رنگ باز کرده و بوی خامی آن از بین برود.

دستور پخت خورشت کرفس

بعد از آنکه رب نیز به خوبی تفت خورد، کرفس هایی که از قبل آماده کرده بودیم را داخل قابلمه ریخته و دوباره تفت می دهیم. کرفس ها نیز باید در این مرحله به خوبی سرخ شوند و تغییر رنگ دهند. سپس حدود ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خورشت به آهستگی بجوشد. در مدتی که کرفس و گوشت در حال پختن هستند، به سراغ مرحله آماده سازی نعناع و جعفری می رویم.

نعنا و جعفری ها را شسته و پاک می کنیم. سپس به صورت ساطوری خرد کرده و به صورت جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.

بعد از آنکه کمی تغییر رنگ دادند آنها را از روی شعله برداشته تا خواص خود را از دست ندهند. زمانی که گوشت خورشت نیم پز شده بود نعنا و جعفری ساطوری را نیز به آن اضافه می کنیم.

نیم ساعت قبل از آن که خورشت کاملاً جا بیفتد نمک فلفل و آبلیمو یا آبغوره را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا مرحله پخت کامل شود. زمانی که خورش جا افتاد آماده سرو می باشد.

می توانید همراه با برنج کته ی قالبی یا آبکش آن را میل کرده از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.