آشپزی

دستور پخت خورشت آلو اسفناج، یک خورشت خوشمزه

درباره خورشت آلو اسفناج چه می‌دانید؟

پیش از آن که به دستور پخت خورشت آلو اسفناج بپردازیم، قصد داریم درباره ی خصوصیات آن کمی توضیح دهیم. این خورشت غذای خوشمزه ای می باشد و می تواند به عنوان یکی از غذاهای اصلی در سفره های مهمانی مورد استفاده قرار گیرد. مواد اصلی تشکیل دهنده ی آن گوشت و اسفناج و آلو می‌ باشد. به همین دلیل غذایی سرشار از ویتامین و مواد مغذی محسوب می شود. در طبخ این غذای مقوی و سالم استفاده از گوشت قرمز مرسوم است، اما شما در صورت تمایل می توانید دستور پخت خورشت آلو اسفناج را کمی تغییر داده و از گوشت بوقلمون استفاده کنید. مجله ی موفقیت و سلامت آبی هنگام آشپزی و طبخ این غذا در کنار شماست.

دستور پخت خورشت آلو اسفناج

مواد لازم در دستور پخت خورشت آلو اسفناج

گوشت گوسفندی یا گوساله: ۳۰۰ گرم

آلوی خورشتی: ۲۰۰ گرم

اسفناج: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

سیر: ۲ حبه

تره: ۲۰۰ گرم

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه: به مقدار لازم

دستور پخت خورشت آلو و اسفناج، یک خورشت سالم و مفید

ابتدا پیازها را پوست گرفته و بشویید. سپس آن ها را به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه ی مناسب برای پختن این خورشت انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید و آن را روی شعله ی ملایم قرار داده تا روغن داخل آن داغ شود. دیگر زمان آن است که پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که پیاز داغ آماده شود. زرد چوبه را نیز به آن اضافه کرده و آن را نیز کمی تفت می دهیم.

در این مرحله گوشت را که از قبل آماده کرده و به صورت خورشتی خرد نموده اید، همراه با پیاز داغ تفت می دهید، تا کاملاً سرخ شود. سپس سه پیمانه آب جوش را به این مخلوط اضافه کرده و اجازه می دهید با حرارت ملایم به آهستگی بجوشد.

در ظرف جداگانه یک پیاز دیگر را به همراه سیرها بشویید و خرد کنید و به همراه روغن تفت دهید، تا زمانی که پیاز نرم شود. اسفناج و تره را که از قبل شسته و خرد کرده اید به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا آب آن کشیده شده و تغییر رنگ داده و به اصطلاح کاملاً سرخ شود.

پس از مدتی هنگامی که گوشت نیم پز شده بود، مخلوط پیاز و سبزی را به آن اضافه می کنیم. سپس اجازه می دهیم تا دوباره با حرارت ملایم شروع به جوشش کند. این کار ادامه می یابد تا زمانی که گوشت کاملا پخته و خورشت روغن بیاندازد و جا بیفتد. نمک و فلفل را اضافه کنید.

آلوها را نیز قبل از اضافه کردن به خورشت باید به مدت حداقل نیم ساعت خیس کنید. سپس آن ها را آبکش کرده و ۲۰ دقیقه ی پایانی روند پخت، به خورشت اضافه کنید. در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری آب لیمو هم می‌توانید به خورشت بیافزاید.

این مطلب را از دست ندهید
طرز تهیه سالاد ماکارونی مخصوص , طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده با مرغ

دستور پخت خورشت آلو اسفناجمجل

نکاتی برای تهیه ی خورشت آلو اسفناج

مرسوم است که در مناطق شمالی کشور به خصوص گیلان، در طبخ این خورشت از رب انار و گردوی آسیاب شده استفاده می کنند.

اگر شما از رژیم های گیاه خواری استفاده می کنید، می توانید به راحتی گوشت را از این خورشت حذف کرده و از خواص آلو و اسفناج استفاده کنید.

اضافه کردن یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده، هنگامی که خورشت کاملا آماده است نیز به بهتر شدن عطر و طعم آن کمک می کند. البته این کار کاملا سلیقه ای می باشد.

میزان مواد لازم که در بالا به آن اشاره کردیم مربوط به 4 نفر و وعده ی ناهار می باشد.

امیدواریم از این دستور پخت در مجله آشپزی آبی و از مراحل آماده سازی و پخت این غذا لذت برده و اعضای خانواده و مهمانان گرامی نیز به همین ترتیب از خوردن آن لذت ببرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا