آشپزی

دستور پخت خوراک لوبیا سبز، غذایی سالم و مقوی

خلاصه ای از خصوصیات خوراک لوبیا سبز

به دلیل این که در دستور پخت خوراک لوبیا سبز انواع سبزیجات حضور دارند، این غذا غذایی سالم و مقوی به شمار می آید. لوبیا سبز یکی از سبزیجاتی است که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی می باشد. این گیاه مفید تاثیر به سزایی در سلامت پوست و مو و هم چنین تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. از دیگر ویژگی‌ های این غذا می‌توان به انعطاف‌پذیری دستور پخت آن و قابل استفاده بودن برای افراد گیاه خوار اشاره کرد. با کمی تغییر در دستور پخت خوراک لوبیا سبز می توان آن را در رژیم غذایی گیاه خواران قرار داد. اگر شما هم تمایل به آشپزی و پخت این غذا دارید، با مجله ی آشپزی آبی همراه شوید.

دستور پخت خوراک لوبیا سبز

مواد لازم در دستور پخت خوراک لوبیا سبز

این مواد برای تهیه ی خوراک لوبیا سبز برای ۴ نفر کافی می باشد.

لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سیر: ۳ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

هویج: 2 عدد متوسط

سیب زمینی: یک عدد بزرگ

روغن مایع و آبلیمو: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه: به مقدار لازم

دستور پخت خوراک لوبیا سبز، غذایی سالم و مقوی

ابتدا درون ظرف مورد نظر خود مقداری روغن مایع ریخته و اجازه دهید تا داغ شود. سپس پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و درون روغن داغ تفت دهید. تا زمانی که آب آن کشیده شده و تغییر رنگ دهد. حال فلفل سیاه و زرد چوبه را نیز به آن اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت دهید، تا سرخ‌ شده و رنگ باز کند. حال زمان آن است تا گوشتی را که از قبل پاک کرده و به صورت خورشتی خرد نموده اید، به این مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا تمام وجوه آن به خوبی سرخ شود. سپس زمان آن است که 6 پیمانه آب جوش را به این ظرفیت اضافه کرده و اجازه دهید تا به خوبی بجوشد سپس شعله را کم کرده و چند ساعت منتظر بمانید.

در مدت زمانی که گوشت در حال پخت می باشد، زمان آن است که سبزیجات این غذا را آماده کنید. بدین منظور ابتدا لوبیا سبزها را شسته سپس سر و دم آن را جدا کنید و در اندازه های حدود ۱ تا ۲ سانتی متر خرد کنید. در ظرفی جداگانه لوبیا سبز ها را همراه با کمی روغن تفت داده و کنار بگذارید. سپس هویج ها را شسته و بنا به سلیقه خود به صورت خلالی یا حلقه ای خرد کنید.

دستور پخت خوراک لوبیا سبز

سپس سیب زمینی را نیز شسته، پوست گرفته و به صورت حبه ای خرد نمایید. زمانی که گوشت نیم پز شده بود لوبیا سبز و هویج و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و سپس شعله را زیاد کرده تا دوباره آب به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا به آرامی بجوشد. پس از آن که تمامی سبزیجات و گوشت کاملا پخته شدند و خوراک کاملاً جا افتاد، نوبت آن است که آبلیمو و نمک را به اندازه ی لازم به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر نیز بجوشد. سپس خوراک شما آماده ی سرو می باشد. این غذا را می توانید همراه با نان یا برنج مصرف کنید.

این مطلب را از دست ندهید
دستور پخت مانی پلو، یک غذای اصیل و محلی

در ادامه و در راستای انعطاف پذیری دستور پخت خوراک لوبیا سبز می توان گوشت را از آن حذف کرد و به غذایی مناسب برای رژیم های گیاه خواری تبدیل کرد، به علاوه می توان به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا