دستور پخت جوجه کباب ، یک غذای خوشمزه و مجلسی

0 17

مقدمه‌ای بر دستور پخت جوجه کباب

همان‌طور که می‌دانید در دستور پخت جوجه کباب مهمترین قسمت آن مزه دار کردن تکه های مرغ می باشد. این قسمت از تنوع بالایی برخوردار است و هر کس طبق سلیقه و ذائقه ی خود این کار را انجام می‌دهد. اما در اینجا ما به یکی از روش های مزه دار کردن جوجه کباب اشاره می کنیم. از آنجایی که جوجه کباب غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است، طرفداران زیادی نیز دارد. این غذا به دلیل مواد تشکیل دهنده و زیبایی ظاهری آن به عنوان زینت سفره های مجلسی و اعیانی مورد استفاده قرار می گیرد و برای پذیرایی از مهمانان خاص کاملاً مناسب است.

هرچند معمولاً از این غذا در کنار کباب کوبیده استفاده می‌کنند تا به سفره جلوه بیشتری بدهد. موضوع دیگری که در رابطه با این غذا می توان به آن اشاره کرد نوع کباب کردن آن می باشد. اگر جوجه ها روی زغال کباب شوند، طعم و عطر بهتری خواهند داشت. اگر قصد دارید با طبخ جوجه کباب از آشپزی لذت ببرید، با مجله آشپزی آبی همراه باشید.

دستور پخت جوجه کباب

مواد لازم در دستور پخت جوجه کباب

این مواد برای ۴ نفر مناسب می باشند.

کره: ۵۰ گرم

پیاز بزرگ: ۲ عدد

مرغ متوسط: یک عدد

پودر زنجبیل: یک قاشق چای خوری

ماست چکیده: ۱۰۰ گرم

سس مایونز 100 گرم

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

آب لیموترش: ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب غذای محبوب ایرانی

در دستور پخت جوجه کباب ابتدا به مرحله ی مزه دار کردن تکه های مرغ می‌پردازیم. ابتدا باید پیازها را خرد کرده و یا رنده کنیم، البته مانند پیازهای مورد استفاده در کباب کوبیده اصلا نیازی به جداسازی آب آن ها نمی باشد. اما اگر دوست داشته باشید می توانید تنها از آب پیاز استفاده کنید. مرغ را نیز باید کاملا شست و پوست و چربی و اضافات آن را جدا کرد، سپس گوشت آن را به صورت تکه هایی با اندازه ی مناسب در آورد. البته این تکه ها باید بدون استخوان باشند و تنها کتف و بال آن، با استخوان کباب شود.

زمانی که پیاز و تکه های جوجه آماده بودند، سایر ادویه ها را نیز به ظرف اضافه کرده و همگی را آن قدر هم می زنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آوریم. توجه داشته باشید که در مورد چاشنی های مورد استفاده در جوجه کباب تنوع زیادی وجود دارد. شما می توانید بنا بر سلیقه و ذائقه ی خود موارد گفته شده در قسمت قبل را کم و زیاد کرده و یا حذف نمایید. اگر چاشنی دیگری نیز مورد نظر شما می باشد می توانید به راحتی آن را نیز اضافه کنید.دستور پخت جوجه کباب

برای آن که مرحله ی مزه دار کردن جوجه کباب کامل شود. باید به مخلوط آماده شده استراحت بدهیم. این کار بهتر است حداقل به مدت نصف روز طول بکشد. حتما دقت کنید که این مواد را در یخچال قرار دهید. زیرا در صورت قرار گیری در دمای اتاق فاسد خواهد شد.

بعد از تکمیل مرحله ی مزه دار کردن، زمان به سیخ کشیدن تکه های جوجه است. برای این کار توجه کنید که زمان پخت تکه های مرغی که خالص هستند با تکه هایی که دارای استخوان می باشند، کاملا متفاوت است. به همین دلیل بهتر است در سیخ های جداگانه ای قرار داده شوند.

برای مرحله ی کباب کردن بهتر است از منقل های زغالی استفاده شود. زیرا استفاده از منقل های گازی به دلیل آن که بوی آتش و دود را به غذا منتقل نمی کنند، جوجه کبابی با طعمی متفاوت تولید می کنند. در عوض منقل های گازی از سهولت استفاده برخوردار هستند. با چیدن سیخ ها روی منقل و کمی باد زدن به آهستگی جوجه ها کباب شده و آماده می شوند. اما به طور طبیعی این تکه ها خشک هستند. برای نرم شدن و خوشمزه تر شدن آن ها به شما پیشنهاد می شود تا هنگام سرو مخلوطی از زعفران دم کردن و کره ی آب شده را روی آن ها بریزید.