
آشنایی با بهترین پروتئین ها برای لاغری
بهترین پروتئین ها برای لاغری به دو دسته تقسیم می شوند. این دسته ها عبارتند از:
پروتئین حیوانی
- تخم مرغ.
- گوشت قرمز: گوشت گاو ، گوسفند ، گوشت خوک.
- گوشت سفید: مرغ و بوقلمون.
- غذاهای دریایی: صدف ، میگو ، صدف.
- ماهی سفید: هک ، زیره ، ماهی راهب.
- ماهی آبی: ماهی تن ، ماهی آزاد ، شمشیر ماهی.
- شیر و مشتقات آن: ماست ، پنیر ، کره ، مانند گاو ، گوسفند و بز
پروتئین گیاهی
پروتئین گیاهی به اندازه پروتئین حیوانی مهم است، اما اغلب چیزی بیشتر از پروتئین را تأمین می کند. ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر را به راحتی به بدنتان هدیه می دهندو به لاغری کمک می کنند .
- غلات: گندم ، جو ، چاودار و بلغور گندم
- حبوبات: نخود ، نخود ، لوبیا یا عدس.
- آجیل: بادام ، پسته ، بادام زمینی ، مغز کاج ، فندق.
- میوه ها: میوه ها پروتئین کمی دارند ، اما آووکادو و موز نسبت به سایر میوه ها از پروتئین بیشتری برخوردار هستند
- سیر
- قارچ
- جوانه ی گندم
آشنایی با عملکرد بهترین پروتئین ها برای لاغری
اینکه درباره ی عملکرد بهترین پروتئین ها برای لاغری بدانید در افزایش کیفیت رژیم شما مهم است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به موارد زیر توجه کنید.
سفیده ی تخم مرغ
فاقد چربی است، کربوهیدرات کمی دارد و مهمتر از همه منبع خوبی از پروتئین نیز می باشد. آنها کالری بسیار کمی برای ما فراهم می کنند و به برطرف کردن اشتهای ما کمک می کنند.
لبنیات بدون چربی:
لبنیات برای جذب زیاد پروتئین، ایده آل هستند. اگرچه به اندازه سفیده تخم مرغ پروتئین زیادی ندارد ، اما چربی کمی دارد و در عین حال مواد معدنی و ویتامین های ارزشمند برای بدنمان تامین می کند.
گوشت بدون چربی:
همه انواع گوشت دارای بیشترین یا کمترین چربی هستند. گوشت نه تنها مقدار زیادی پروتئین و آهن در رژیم غذایی شما فراهم می کند ، بلکه به کاهش وزن نیز کمک می کند.
حبوبات:
پروتئین گیاهی را تأمین می کنند. آنها فاقد چربی هستند ، فیبر بالایی دارند و می توانند پروتئین اضافی را که نمی خواهیم با منشاء حیوانی پروتئینی را جذب کنیم، برای بدنمان فراهم می کنند.
مزایای استفاده از بهترین پروتئین ها برای لاغری چیست؟
زمانی که از بهترین پروتئین ها برای لاغری استفاده می کنید از مزیت های زیادی برخوردار می شوید در مجله ی سلامت آبی آنها را توضیح داده ایم.
آنها بیشتر از کربوهیدرات ها و چربی ها اشباع می شوند
از بین همه عناصر درشت مغذی ، پروتئین ها بیشترین قابلیت اشباع را دارند. در نتیجه ، غذای کمتری می خورید و احساس سیری می کنید. مصرف پروتئین ها این تضمین را به شما میدهند که افکار مربوط به یک دسر شیرین که می خواهید بخورید را از بین ببرید. این “ابرقدرت” پروتئین می تواند منجر به کاهش خود به خودی کل انرژی مصرفی در طول روز و کاهش وزن بدون درد شود.
آنها میل مداوم به خوردن غذای خوشمزه را کاهش می دهند
پروتئین همچنین می تواند بر سطح هورمون ها تأثیر بگذارد ، که به میل و کنترل غذای خورده شده مربوط می شود. به عنوان مثال ، پروتئین میزان گرلین را که اغلب “هورمون گرسنگی” نامیده می شود ، کاهش می دهد. غلظت بیشتر این هورمون در بدن می تواند باعث شود که حتی پس از یک منوی چند وعده ای احساس خوردن و سیری نداشته باشید. با دریافت پروتئین کافی ، پروتئین به کاهش اشتهای ثابت شما برای خوردن غذای خوشمزه کمک می کند.
افزایش رشد ماهیچه ها و محافظت از توده عضلانی
همه ما می دانیم که پروتئین برای رشد ماهیچه ها مهم است. ماهیچه ها بدون پروتئین کار نمی کنند. تلاش برای رشد ماهیچه های بدون پروتئین مانند تلاش برای ساختن خانه ای بدون آجر است. اما این همه ماجرا نیست ، زیرا اهمیت پروتئین در طول کاهش وزن افزایش می یابد. مصرف مناسب به محافظت از توده عضلانی در برابر تجزیه کمک می کند.
آنها به سوزاندن چربی کمک می کنند
مصرف پروتئین بیشتر برابر با چربی سوزی بیشتر در طول کاهش وزن است. بر اساس برخی مطالعات ، افزایش اندک مصرف پروتئین نیز با موفقیت بیشتر در حفظ کاهش وزن همراه است.
میزان مصرف بهترین پروتئین ها برای لاغری
اگر از خوانندگان همیشگی مجله ی سلامت آبی باشید می دانید که نکته ی مهم در مصرف غذاها توجه به کالری آنها است حتی اگر این غذاها سرشار از مزیت باشند. مصرف بهترین پروتئین ها برای لاغری نیز از این قاعده مستثنی نیست بنابراین هر چیزی که بیش از حد مصرف گردد مضر است، به همین دلیل ما به بدن خود می گوییم که چقدر پروتئین به اندازه کافی داریم. از این رو در یک رژیم پر پروتئین نباید بیشتر از 112 گرم پروتئین مصرف گردد. برای کاهش وزن رعایت این اصول کاملا واجب است