آشپزی
-
دستور پخت چلو گوشت، غذای اصیل و اعیانی
درباره ی چلو گوشت چه میدانید پیش از آنکه به دستور پخت چلو گوشت اشاره کنیم، به بیان اطلاعاتی در مورد این غذا می پردازیم. یکی از غذاهای بسیار قدیمی…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت جوجه کباب ، یک غذای خوشمزه و مجلسی
مقدمهای بر دستور پخت جوجه کباب همانطور که میدانید در دستور پخت جوجه کباب مهمترین قسمت آن مزه دار کردن تکه های مرغ می باشد. این قسمت از تنوع بالایی…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت زرشک پلو با مرغ، غذایی مجلسی
درباره ی زرشک پلو با مرغ چه می دانید؟ پیش از آن که به بیان دستور پخت زرشک پلو با مرغ بپردازیم، میخواهیم کمی درباره ی خود غذا صحبت کنیم.…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت خورشت خلال، یک غذای کرمانشاهی
درباره ی خورشت خلال چه می دانید؟ پیش از آن که به دستور پخت خورشت خلال بپردازیم، بهتر است اندکی به آگاهی های خود در مورد این غذای خوشمزه اضافه…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت خورشت آلو اسفناج، یک خورشت خوشمزه
درباره خورشت آلو اسفناج چه میدانید؟ پیش از آن که به دستور پخت خورشت آلو اسفناج بپردازیم، قصد داریم درباره ی خصوصیات آن کمی توضیح دهیم. این خورشت غذای خوشمزه…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت فسنجان، یک خورشت مجلسی
تنوع در دستور پخت فسنجان همان طور که می دانید، دستور پخت فسنجان در نقاط مختلف کشور متفاوت است. درست است که این غذا یکی از خورشت های اصیل ایرانی…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت کشک و بادمجان، غذایی مشهور و لذیذ
درباره ی کشک و بادمجان چه میدانید؟ دستور پخت کشک و بادمجان بسیار آسان است. همان طور که از نامش پیدا است، کشک و بادمجان اجزای اصلی تشکیل دهنده ی…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت ته چین مرغ، خوشمزه و مجلسی
تاریخچه ی دستور پخت ته چین مرغ هرچند اطلاعات دقیقی درباره ی تاریخچه ی دستور پخت ته چین مرغ در دست نیست، اما گمان میرود که این غذا در زمان…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت قیمه، یک خورشت اصیل ایرانی
دانستنی های جالب در مورد خورشت قیمه پیش از آن که دستور پخت قیمه را شرح دهیم، به بیان دانستنی هایی درباره ی آن می پردازیم. قیمه در دسته بندی…
بیشتر بخوانید -
دستور پخت قورمه سبزی یک غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی و تاریخچه ی آن پیش از آن که به دستور پخت قورمه سبزی بپردازیم، سعی داریم تا به نکاتی درباره ی تاریخچه ی این غذا اشاره کنیم. قورمه…
بیشتر بخوانید